Na tai kaip gyvenate?
Ar yra čia dar užsukančių?
Atėjau nupūsti dulkių ir dažniau rašyti, nes gėda jau, kad visą laiką skiriu ig o ne čia.
Su rudeniu atėjo ir daug reikalų reikaliukų. Aš ir toliau mokausi universitete, savaitgaliais dirbu, o kur dar remontai...
Žodžiu gyvenu pašėlusiu tempu ir man tai patinka.
O dabar noriu parašyti viena receptą, kurį išbandžiau jau senokai, tik niekaip neparašiau.
Man, sūrio mėgėjai šis patiekalas patiko ir tikrai kartosiu dar ne kartą.
150 g "Kamambero" sūrio
didelė kekė vynuogių be kauliukų
5 pievagrybiai
2 šakelės rozmarino
1 šaukštas klevų syrupo arba agavo
vynuogių kauliukų aliejaus
druska ir pipirai
prancūziškos bagetės
Įkaitiname orkaitę iki 190 C.
Į kepimo indą dėkite smulkintus grybus, per puse perpjautas vynuoges, dėkite rozmarino šakelę, pagardinkite druska bei pipirais, pašlakstykite aliejumi ir dėkite 10 min. į orkaitę.
Ištraukite kepimo indą iš orkaitės, dėkite sūrį ant grybų ir vynuogių, pašlakstykite klevų syrupu, aliejumi ir dėkite į orkaitę 7-10 min.
Valgyti su prancūziška bagete.
No comments:
Post a Comment