Neapdorotos, šaltos sriubos yra tai, ką mėgstu valgyti tada, kai karšta.
Ši sriuba ne tik gražios spalvos, pilna vitaminų ir skonių, bet ji ir suteikia energijos.
Paruošite per kelias minutes, o jei skubate-įsipilkite į gertuvę ir bus lyg kokteilis :)
2 asmenims, 10 min.
200 g špinatų lapelių
1 avokadas
150 ml vandens
1/2 citrinos sulčių
1 saliero stiebas
1 mažas svogūnas
1 česnako skiltelė
1 cm ilgio imbiero šaknis
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų pipirų
sezamo sėklų
Į virtuvinį kombainą sudedame špinatus, avokado minkštimą, smulkintą saliero stiebą, svogūną, česnaką, įtarkuojame imbiero, pilame vandenį ir sutriname iki vientisos masės.Pagardiname druska, pipirais, citrinos sultimis. Išmaišome.
Pilame į dubenėlius ir užberiame sezamų sėklomis.
No comments:
Post a Comment