Wednesday, 26 August 2020

Agurkų-obuolių salsa

Praėjusią savaitę maisto blogerė Živilė iš Valgė spalvė mums kelioms maisto blogerėms metė iššūkį:obuoliai. Kadangi dirbu ir šiaip laiko nebuvo labai daug sėdėti prie kompo, tai įrašas tinklaraštyje atsiranda šiandien.

Buvo sunku surasti kažką tokio, kad nebūčiau gaminusi ir patiktu visiems, juolab, kad daug obuolių tema gaminau žurnalui, kuris pasirodys kitą savaitę.

Tačiau iššūkius mėgstu ir neriu visa galva į juos :)

Šį kartą labai skani salsa, kuri tinka ir kaip garnyras, ir valgyti viena. 


1 ilgavaisis agurkas

1-2 obuoliai

1/2 raudonojo svogūno

1/2 citrinos sulčių

keli lapeliai baziliko

druskos

Agurką, obuolius ir svogūną supjaustome kubeliais, baziliko lapelius suplėšome. Viską sumaišome, pagardiname druska bei citrinos sultimis.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...