Friday, 3 July 2020

Takai su krevetėmis

Šie takai yra tai, ką aš mėgstu ir galėčiau valgyti kasdien.
Greitai pagaminami, nereikia kalno indų plauti po to, galima pasiimti tiek į gamtą, tiek į darbą...

8 vnt., 15 min.

8 nedidelės tortilijos
1 nedidelė skardinė kons. kukurūzų
1 jelepenas(naudojau marinuotus)
60 g rukolos lapelių
300 g virtų krevečių
5 šaukštai nat. graikiško jogurto
šlakelis citrinos sulčių
žiupsnelis pipirų

Krevetes pakepiname kelias minutes keptuvėje.
Orkaitėje pašildome tortilijų lakštus.
Ant šilto tortilijos lakšto dedame rukolos lapelių, krevetes, kukurūzus, smulkinto jelepeno.
Jogurtą sumaišome su citrinos sultimis, pipirais. Apšlakstome salotas ir susukite.


No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...