Šie takai yra tai, ką aš mėgstu ir galėčiau valgyti kasdien.
Greitai pagaminami, nereikia kalno indų plauti po to, galima pasiimti tiek į gamtą, tiek į darbą...
8 vnt., 15 min.
8 nedidelės tortilijos
1 nedidelė skardinė kons. kukurūzų
1 jelepenas(naudojau marinuotus)
60 g rukolos lapelių
300 g virtų krevečių
5 šaukštai nat. graikiško jogurto
šlakelis citrinos sulčių
žiupsnelis pipirų
Krevetes pakepiname kelias minutes keptuvėje.
Orkaitėje pašildome tortilijų lakštus.
Ant šilto tortilijos lakšto dedame rukolos lapelių, krevetes, kukurūzus, smulkinto jelepeno.
Jogurtą sumaišome su citrinos sultimis, pipirais. Apšlakstome salotas ir susukite.
Greitai pagaminami, nereikia kalno indų plauti po to, galima pasiimti tiek į gamtą, tiek į darbą...
8 vnt., 15 min.
8 nedidelės tortilijos
1 nedidelė skardinė kons. kukurūzų
1 jelepenas(naudojau marinuotus)
60 g rukolos lapelių
300 g virtų krevečių
5 šaukštai nat. graikiško jogurto
šlakelis citrinos sulčių
žiupsnelis pipirų
Krevetes pakepiname kelias minutes keptuvėje.
Orkaitėje pašildome tortilijų lakštus.
Ant šilto tortilijos lakšto dedame rukolos lapelių, krevetes, kukurūzus, smulkinto jelepeno.
Jogurtą sumaišome su citrinos sultimis, pipirais. Apšlakstome salotas ir susukite.
No comments:
Post a Comment