Salotos visada yra gerai. Jos puikiai gelbsti norint greitos, bet neprastos vakarienės.
Salotas vasaros metu ruošiu dažnai ir įvairias, nes mėgsta mano visa šeima jas.
Šios labai greitai pagaminamos ir dar greičiau suvalgomos.
Paprastos, spalvingos ir labai skanios.
2 asmenims, 5 min.
200 g geltonų vyšninių pomidorų
150 g mažų pievagrybių
2 saujos salotų(naudokite kokias mėgstate)
nedidelis pundelis petražolių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai balzamiko acto
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų
Pievagrybius nuvalome ir perpjauname pusiau. Dedame į keptuvę ir apkepiname.
Į lėkštes dedame po lygiai salotų, ant viršaus uždedame perpjautus pomidorus, kepintus pievagrybius, smulkintas petražoles.
Aliejų, balzamiko actą, druską bei pipirus sumaišome ir tiekiant užpilame ant salotų.
No comments:
Post a Comment