Friday, 3 July 2020

Jautienos stir fry ananase

Labai džiaugiuosi Samčio užrašai ir Kitchen me draugyste, kuri tęsiasi jau ne vienus metus. Jų dėka išbandžiau daug naujų skonių, pamėgau antieną ir jautieną (jau nekalbu apie kitus skanumynus). Kaskart gavusi lauknešėlį būnų nustebinta naujienomis ir gausumu.
Ir visame tame svarbiausia yra tikrai ne kiekis, o...kokybė. Šviežia, kokybiška ir svarbiausia gera kaina.
Šaldytuve buvo užsilikęs BLACK ANGUS steikas, tad kibau į darbus.
Kas yra svarbiausia čia, tai, kad ši mėsa yra brandinta 28 d. ir jai paruošti nereikia gausybės įmantrių prieskonių ar produktų. Tiesiog iš paprastų produktų, sukursite rectorano lygio patiekalą.

2 asmenims, apie 20 min.

200 g ryžių
1 šaukštas kokosų sviesto
220 g KITCHEN ME  BLACK ANGUS didkepsnio
1 didelis ananasas
3 šaukštai sojų padažo
1 aitrus pipiras
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų pipirų

Išverdame biriai ryžius.
Ananasą perpjauname pusiau ir išimame minkštimą. Supjaustome jį kubeliais.
Jautienos didkepsnį pagardiname druska bei pipirais.
Keptuvėje ištirpiname kokosų sviestą ir sudedame plonomis juostelėmis pjaustytą jautieną, bei ananaso kubelius. Kepiname apie 5 min.
Sudedame išvirtus ryžius, sojos padažą,smulkintą aitrųjį pipirą, pagardiname pipirais ir išmaišius pakepiname dar kelias minutes.
Visą šią masę dedame į ananaso vidų ir tiekiame.

Receptas sukurtas draugaujant su Baltic larus

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...