Tuesday, 21 July 2020

Šokoladinis humusas

Humusas yra tas patiekalas, kuris tinka visur ir visada. Greitai pagaminamas, galima valgyti su kokiomis tik nori daržovėmis, o dabar ir su vaisiais ar uogomis.
Atradau desertinį humusą, kuris sukurtas veganams, bet puikiai tinka ir visavalgiams.
Pamatysite, vaikai tikrai nepraleis šitokio užkandžio :)

4 asmenims, apie 5 min.

1 stiklinė konservuotų avinžirnių
2 šaukštai nesaldžios kakavos
1 šaukštas tahini pastos
2 šaukštai klevų syrupo
žiupsnelis druskos

Sudedame visus produktus į virtuvinį kombainą ir sutriname iki vientisos masės.
Tirštumą pasireguliuojame pagal norą (jei norite skystesnio, įpilkite vandens arba skysčio nuo avinžirnių).
Šokoladinę masę dedame į indą ir tiekiame su braškėmis.
p.s. galite tiekti ir su kivi, bananais, persikais ar kitais vaisiais.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...