Humusas yra tas patiekalas, kuris tinka visur ir visada. Greitai pagaminamas, galima valgyti su kokiomis tik nori daržovėmis, o dabar ir su vaisiais ar uogomis.
Atradau desertinį humusą, kuris sukurtas veganams, bet puikiai tinka ir visavalgiams.
Pamatysite, vaikai tikrai nepraleis šitokio užkandžio :)
4 asmenims, apie 5 min.
1 stiklinė konservuotų avinžirnių
2 šaukštai nesaldžios kakavos
1 šaukštas tahini pastos
2 šaukštai klevų syrupo
žiupsnelis druskos
Sudedame visus produktus į virtuvinį kombainą ir sutriname iki vientisos masės.
Tirštumą pasireguliuojame pagal norą (jei norite skystesnio, įpilkite vandens arba skysčio nuo avinžirnių).
Šokoladinę masę dedame į indą ir tiekiame su braškėmis.
p.s. galite tiekti ir su kivi, bananais, persikais ar kitais vaisiais.
No comments:
Post a Comment