Griežinėliais pjaustyti avokadai, padengti džiuvėsėliais ir iškepti iki tobulumo.
Šie avokadų griežinėliai yra nepaprastai skanūs ir lengvai pagaminami, tad sužavės net ir išrankiausius gurmanus.
Jei niekada nebandėte tokių užkandžių, tai pats metas pasimėgauti.
Išorėje traškūs, o vidus toks minkštas.
Valgykite su norimu padažu.
2 asmenims, apie 20 min.
2 dideli avokadai
1/2 citrinos sulčių
100 g miltų
1 kiaušinis
1 stiklinė džiuvėsėlių
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Avokadus nulupame ir supjaustome griežinėliais. Apšlakstome griežinėlius citrinos sultimis.
Orkaitę įkaitiname iki 200 C.
Kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi ir pašlakstome šaukštu aliejaus.
Kiaušinį lengvai paplakame su druska bei pipirais.
Avokado griežinėlius apvoliojame miltuose, kiaušinio plakinyje, tuomet džiuvėsėliuose.
Dedame į kepimo skardą. Apšlakstome likusiu aliejumi ir dedame į orkaitę 15 min., kol avokadai apskrus.
Tiekiame su mėgstamu padažu.
No comments:
Post a Comment