Nežinau kaip tiksliai pavadinti šį patiekalą/desertą. Amerikoje jis vadinamas cheesecake dip, bet lietuviškai neradau atitikmens jam.
Kaip bebūtų, tai puikus desertas tiek suaugusiems, tiek vaikams. Lengvai pagaminamas,puikiai atlaiko keliones į gamtą(sudėkite viską į sandarius indelius) ir labai greitai suvalgomas, nes kas gi nemėgsta braškių :)
6 asmenims, 10 min.
300 g braškių
250 g maskarponės sūrio
1 šaukštas cukraus
2 šaukštai pieno
1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto
180 g sausainių
Braškes nuplauname ir nusausiname.
Maskarponės sūrį šluotele išplakame su pienu, cukrumi ir vanilės ekstraktu iki vientisos masės.
Sausainius virtuvinio kombaino pagalba susmulkiname iki smulkių trupinių.
Braškes merkiame į maskarponę, tuomet į sausainių trupinius.
Skanaus.
Šaltinis:inspiredbycharm.com, bet keista pagal mano poreikius.
No comments:
Post a Comment