Tuesday 12 May 2020

New York riestainis su lašiša

Šiuos New York sumuštinius išbandyti verta net ir tiems tradicinių skonių gerbėjams, kurie yra šventai įsitikinę, kad tobulas sumuštinis prasideda sviesto gabalėliu ir baigiasi dešros griežinėliu su ant viršaus pūpsančiu agurku.
Kai #KarantinoSkoniuKeliones įkėlė koją į Ameriką, žinojau, kad šie sumuštiniai tikrai bus publikuojami. 
Aš naudojau pirktus riestainius, bet jei turite noro ir laiko, galite išsikepti patys.
Kelios minutės ir karališki pusryčiai puikuosis ant jūsų stalo.

2 vnt., apie 5 min.

2 riestainiai
50-70 g rūkytos lašišos
pagal poreikį tepamo sūrelio su česnaku ir krapais
sauja salotų lapelių
žiupsnelis pipirų

Riestainius perpjauname pusiau.
Apatinę riestainio dalį patepame tepamu sūriu, dedame plonai pjaustytos lašišos griežinėlius. Ant viršaus dedame salotų lapelius ir užberiame šviežiai maltais pipirais. Ant viršaus uždedame rietainio viršų.

p.s. tai puikus sumuštinis ne tik pusryčiams, bet ir iškyloms, lauknešėlis į darbą ar net vaikams į mokyklą.


No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...