Nuo šiandien rytinės košės išeina atostogų užleisdamos vietą lengviems patiekalams.
Šį kartą pas mus kišas. Purus lyg debesėlis, o skonis...Mmmm...Skanu iki išprotėjimo. Įsimylėjau jį.
125 g rūkytos lašišos
1 poras
25 g sviesto
100 g tarkuoto sūrio
3 kiaušiniai
1/2 šaukštelio druskos
1/2 šaukštelio maltų pipirų
3 šaukštai miltų
150 ml pieno
1 šaukštelis smulkintų krapų
Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepiname smulkintą poro baltąją dalį.
Į dubenį dedame smulkintą lašišą, tarkuotą sūrį, kepintus porus ir miltus. Išmaišome.
Kiaušinius išplakame su pienu, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Supilame į dubenį su lašiša ir išmaišome.
Visą masę supilame į kepimo indą ir kepame apie 40 min., kol paskrunda ir pilnai iškepa.
Į dubenį dedame smulkintą lašišą, tarkuotą sūrį, kepintus porus ir miltus. Išmaišome.
Kiaušinius išplakame su pienu, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Supilame į dubenį su lašiša ir išmaišome.
Visą masę supilame į kepimo indą ir kepame apie 40 min., kol paskrunda ir pilnai iškepa.
Kišas atrodo labai viliojančiai, kokio diametro Jūsų formelė?
ReplyDelete