Saturday 1 December 2018

Persimonų užkandis.

Su pirma žiemos diena. 
Kalėdos jau visai čia pat, rodos ranka pasiekiamos.
Pas mus eglutė jau papuošta, šiandien ryte elfai atnešė advento kalendorius, o aš jau po truputį dėlioju šventės planus ir ką dėsiu ant stalo.
Pas mus šiandien dangus lyg cepelinas pilkas, saulės nėra, tad susikūriau saulę savo lėkštėje.
Idėja užmatyta inste pas Andželika, mintis patiko, tad išbandžiau pusryčiams.
Niam, niam...
Puikus reikalas, kai norisi kažko lengvo ir skanaus.

1 asmeniui, 5 min.

1 prinokęs persimonas,
1 "Mozzarella" sūrio rutuliukas,
tiršto balzamiko padažo apšlakstymui.

Persimoną nuplauname, nusausiname ir supjaustome riekutėmis.
Sūrį nuvarviname ir supjaustome riekutėmis.
Sudedame į lėkštę ratu ir apšlakstome balzamiko padažu.
p.s. recepte buvo apibarstyta dar moliūgo sėklomis, bet aš pamiršau.


Šaltinis:Andželika S.


No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...