Friday, 23 November 2018

Greiti užkandukai pagal Nainius.

Šis receptas mano fb. puslapyje buvo publikuotas dar 2015 m., kai Samčio užrašus tik buvau pradėjusi rašyti. Sekėjai bandė, gyrė...
Šiandieną prikeliu jį antram gyvenimui, nes tai kas gera, neturi būti pamiršta.
Receptas buvo rastas viename žurnale ir juo dalinosi  berods Simona Nainė. Mūsų šeimai jis patiko, bet buvo pamirštas, kol vėl jo neatradau iš naujo :)
Pirmą kartą gaminant šį užkandį aš tiesiog sumaigiau viską šakute, o šį kartą sutryniau trintuvu, kaip ir rekomendavo Simona.
Kas dar nebandėte - išbandykit.

4 asmenims, apie 10 min.

160 gr. skardinė kons. tuno,
2 virti kiaušiniai,
1/2 nedidelio svogūno,
1 marinuotas agurkas,
1/2 nedidelio aitraus pipiro,
2 v.š. majonezo,
pagal skonį druskos,
pagal skonį maltų pipirų,
duonos.

Visus produktus sudedame į trintuvą ir sutriname iki norimos konsistensijos. Tuną nuvarvinkite.
Pagardiname druska ir pipirais.
Duoną supjaustome vieno kąsnio gabaliukais ir aptepame užtepu.
Skanaujame.
 p.s. duoną galite prieš tai paskrudinti šiek tiek.

Šaltinis:žurnalas Žmonės ir koreguota pagal mano skonį.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...