Monday, 29 October 2018

Karšti sumuštiniai kepti vaflinėje.

Mano bloge receptai atspindi tai, ką dažniausiai valgome. Kaip visi supratote, esu nežmoniškai mėgstanti sriubas, o sumuštiniai būna labai retai pas mus. Nesakau, kad jie neskanūs, bet šeima labiau pusryčiams valgo košes, nei sumuštinius.
Tačiau šį kartą rašau būtent apie sumuštinius. Recepto jiems kaip ir nereikia, nes dedame tai ką turime, kas po ranka, spintelėje ar šaldytuve :)
Ir visgi rašau kaip dariau aš.

6 vnt. apie 20 min.

6 vnt tortilijos lakštų,
200 gr. virto kumpio,
6 griežinėliai lydyto sūrio,
4 pievagrybiai,
1 mažas shaloto svogūnas,
1 v.š. aliejaus.

Įkaitintame aliejuje apkepiname smulkintą svogūną ir kai jis suminkštės, sudėkite smulkintus pievagrybius. Apkepinkite.Išimkite iš keptuvės.
Tortilijos viduryje dėkite grybus ir svogūnus, tada tarkuotą kumpelį ir uždėkite griežinėlį sūrio. Sulankstykite vokelį ir dėkite į vaflių keptuvą. Lengvai spustelkite ir kepkite , kol tortilija lengvai apskrus.
Skanaus.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...