Geram receptui paruošti visada reikalingas gerai išsirinktas produktas. Aš visada kruopščiai renkuosi produktus, kurie atsiras ant mano stalo.
Todėl visada grįžusi namo pas savus į Lietuvą, aš naudoju Lapino puota produkciją, nes žinau, kad už gausiu šviežią ir kokybišką produktą.
Šį kartą visų prašymu paruošiau triušį, kuris puikiai derėjo su dž. slyvomis ir dar tas padažas su česnako gaidele... Šitaip paruoštu triušiu tikrai negėda ir svečią pavaišinti.
4 asmenims, apie 1.5 val.
apie 1 kg triušis iš Lapino puota,
5 skiltelės česnako,
1 st. balto vyno ( galima naudoti vištienos sultinį),
200 gr. dž. slyvų,
2 morkos,
1 st. miltų,
alyvuogių aliejaus kepimui,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
mažas pundelis šv. krapų.
Triušį supjaustykite gabalais, nuplaukite ir nusausinkite. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais.
Storadugniame puode įkaitinkite aliejų.
Triušienos gabalėlius apvoliokite miltuose, perteklių nukratykite ir dėkite į puodą su įkaitintu aliejumi. Apkepinkite. Išinkite iš puodo.
Į tą patį puodą sudėkite smulkintus česnakus ir pakepinkite kelias minutes. Supilkite vyną, sudėkite susmulkintas morkas, dž. slyvas, triušieną ir uždengę puodą troškinkite ant nedidelės liepsnos apie valandą. Jeigu matote, kad skysčio nebeliko, dapilkite vandens.
Jei norite šiek tiek tirštesnio padažo, tada įberkite šaukštelį miltų ir maišykite, kol padažas sutirštės.
Apiberkite smulkintais šv. krapais.
Valgykite su pasirinktu garnyru.
Šį kartą visų prašymu paruošiau triušį, kuris puikiai derėjo su dž. slyvomis ir dar tas padažas su česnako gaidele... Šitaip paruoštu triušiu tikrai negėda ir svečią pavaišinti.
4 asmenims, apie 1.5 val.
apie 1 kg triušis iš Lapino puota,
5 skiltelės česnako,
1 st. balto vyno ( galima naudoti vištienos sultinį),
200 gr. dž. slyvų,
2 morkos,
1 st. miltų,
alyvuogių aliejaus kepimui,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
mažas pundelis šv. krapų.
Triušį supjaustykite gabalais, nuplaukite ir nusausinkite. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais.
Storadugniame puode įkaitinkite aliejų.
Triušienos gabalėlius apvoliokite miltuose, perteklių nukratykite ir dėkite į puodą su įkaitintu aliejumi. Apkepinkite. Išinkite iš puodo.
Į tą patį puodą sudėkite smulkintus česnakus ir pakepinkite kelias minutes. Supilkite vyną, sudėkite susmulkintas morkas, dž. slyvas, triušieną ir uždengę puodą troškinkite ant nedidelės liepsnos apie valandą. Jeigu matote, kad skysčio nebeliko, dapilkite vandens.
Jei norite šiek tiek tirštesnio padažo, tada įberkite šaukštelį miltų ir maišykite, kol padažas sutirštės.
Apiberkite smulkintais šv. krapais.
Valgykite su pasirinktu garnyru.
No comments:
Post a Comment