Friday, 7 September 2018

Sumuštiniai su voveraitėmis ( sukurta veganams).

Kažkas greito ir skanaus... Būtent taip atsakau vyrui ir vaikams paskutiniu metu, kai paklausia: ką valgysim? Nes gaila laiko maisto ruošai, kai tiek planų yra atostogų metu.
Tad užbėgu į mamą Maximą, nusiperku  šviežių produktų ir namuose greitai suorganizuoju skanią vakarienę.
Šį kartą jūsų dėmesiui veganiški sumuštiniai, kuriems naudojau grilintų paprikų užtepėlę " KONEX FOODS BRUSCHETTA", kuri tikrai nepaliko abėjingo nė jauno, nė seno... Ši užtepėlė mums labai derėjo su voveraitėmis sumuštiniams, skonis labai puikus.
Jei tingite ruošti sumuštinukus, tada galite tiesiog valgyti su skrudinta duona. Mmmmm... 

6 vnt.,apie 15 min.


apie 200 gr. voveraičių,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
1/2 nedidelio svogūnas,
1 skiltelė česnako,
keli salotų lapai,
190 gr. "Konex Foods Bruschetta" tepėlės su grilinta paprika,
trapių duoniukų arba skrudintos duonos,
pagal skonį druskos ir maltų baltųjų pipirų.

Keptuvėje su aliejumi pakepinkite nuplautas voveraites ir smulkintus svogūnus bei česnakus. Neperkepkite, kepinkite tol, kol išgaruos visas skystis, kad grybai netaptu lyg guminiai. Pagardinkite druska ir pipirais.
Ant skrubučio tepkite užtepėlės, dėkite po lapą salotų ir ant viršaus keptus grybus.
Skanaujame.
p.s. visi produktai pirkti pc.Maxima.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...