Vargu ar atsiras tokių, kurie nebus girdėję ar matę Amerikietiškų blynelių.
Buvo laikas, kai kiekviena maisto tinklaraštininkė jautė pareigą juos iškepti ir pasidalinti savo bloge. Aš atsilaikiau... iki šiandienos :)
Nesu talentinga blynų kepėja. Kad ir kaip besistengčiau, sunkiai pavyksta iškepti dailius, vienodus blynus.
Purūs, ne per saldūs, minkšti... Tobuli blynai savaitgalio pusryčiams. Labai skanu su uogiene, bet ir su klevų syrupu irgi skanu. Tad palepinkite šeimą skaniais blynais.
1.5 st. miltų,
1 kiaušinis,
1.5 st. kefyro,
50 gr. cukraus,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
1 žiupsnelis druskos,
3 šaukštai aliejaus, plius kepimui.
Dubenyje sumaišykite visus sausus produktus. Kitame dubenyje sumaišykite šlapius produktus ir išplakite lengvai.
Į kiaušinių plakinį suberkite palengva sausus produktus ir gerai išmaišykite.
Keptuvę ištepkite aliejumi ir įkaitinkite keptuvę.
Formuokite blynelius ir kepkite ant nedidelės liepsnos, apverskite vieną kartą.
Blynelių neskrudinkite, jie greitai iškepa.
Valgykite su uogiene ar klevų syrupu.
No comments:
Post a Comment