Thursday, 3 August 2017

Ypatingi vištienos kotletai.

Jei jau užsikabinam, tai užsikabinam ir visą savaitę valgyti cukinija mums nėra problema. 
Šį kartą cukinija slėpėme vištienos kotletuose, kurie buvo minkštučiai, skanučiai ir juos galima valgyti tiek karštus, tiek šaltus...
Jie primena mums visiems iki skausmo žinomus vištienos blynus, tik čia slaptas ingridiantas yra cukinija ir ji čia puikiai tinka.

2 vištienos file,
1 kiaušinis,
2 šaukštai majonezo,
0.5 cukinijos nedidelės,
2 česnako skiltelės,
vištienos prieskoniai,
druska,
malti pipirai,
aliejaus kepimui.

Vištienos file susmulkiname mažais gabaliukais. Įspaudžiame česnako, įmušame kiaušinį, beriame prieskonius ir dedame majonezą. Viską gerai išmaišome.
Cukiniją sutarkuojame smulkia tarka, nuspaudžiame skysti ir sudedame į vištienos masę, viską gerai išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Masę kabiname šaukštu ir dedame į keptuvę formuodami kepsniukus.
Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai iškepa.
Valgėme su salotomis.
Puikiai tiktu ir padažas prie jų.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...