Taip, taip, mes valgome ir normalų maistą, ne tik pyragus, keksiukus...
Tik aš paskutiniu metu arba tingiu nufotografuoti, arba neturiu kada o kartais ir nėra ką fotografuoti, nes labai jau paprastai viskas.
Negaliu sustoti, kaip skanu...
Smagus jausmas, kai paprasti produktai taip nustebina savo draugišku skoniu, lyg būtu susikinę rankomis...
Ai, nebefantazuosiu, nes jau pietų metas...
600 gr. vištienos ( naudojau kepta),
4 morkos,
1 svogūnas,
150 ml.sultinio,
300 ml. grietinėlės,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas sviesto,
druska,
pipirai.
Vištieną atskiriame nuo kaulų ir susmulkiname.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepiname smulkintą svogūną. Morką sutarkuojame burokine tarka ir sudedame į keptuvę šalia svogūnų. Maišydami pakepiname apie 5 min. Supilame sultinį ir uždengę troškiname, kol daržovės suminkštės.
Sudedame vištieną, pagardiname druska ir pipirais, užberiame miltų, išmaišome ir maišant supilame grietinėlę.
Kaitiname ant nedidelės liepsnos, kol padažas sutirštės.
Valgome su ryžiais.
Idėja pasidalino senai mano draugė Rita.
No comments:
Post a Comment