Sunday, 9 July 2017

Žuvis su žaliu padažu.

Greitas ir skanus patiekalas.
Žuvis gavosi sultinga ir minkšta, o padažas jai suteikė gaivumo .
Su šiuo duetu tikrai nenuobodu.

4 žuvies file gabaliukai
druska,
pipirai,
1 citrinos žievelė,
0.5 citrinos sulčių.

Padažas:

150 ml. lieso natūralaus jogurto,
sauja špinatų,
mėtos šakelė,
feta sūrio nedidelis gabaliukas.

Žuvies file ištrinti druska, pipirais, citrinos tarkuotomis žievelėmis ir sultimis. Leisti pasimarinuoti kelias minutes.
Iškepti keptuvėje su šlakeliu aliejaus po 4- 5 min.iš kiekvienos pusės.
Padažui visus produktus sutrinti trintuvu. Jei reikia, įberkite druskos.
Padažą tiekitę užpylę ant žuvies.
Valgykite su pasirinktu garnyru.




No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...