Posakis, kad genialumas slypi paprastume, čia puikiai dera. Bet tikriausiai aš tą dažnai kartoju prie visų savo receptų...Ir iš tikro, nesivaikau jokių populiarumų, nelenktyniauju, kad mano receptai butu geresni už kitų...
Aš tiesiog gaminu tai ką mėgstame valgyti, mėgaujuosi gaminimu...Ir geriausi, skaniausi būna tie patiekalai, kurie lengvi, paprasti ir pagaminti su meile.
Šį sriuba iš kelių ingrediantų , bet ji skoniu nenusileidžia toms mandresnioms, kurioms ir paruošti reikia daugiau produktų, ir laiko užima daugiau...
500 gr. morkų,
1 svogūnas,
2 saujos ryžių,
sultinio tiek, kokio tirštumo norite sriubos,
žiupsnelis kmynų,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis pipirų maltų.
Morkas nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka , užpilkite sultiniu ir virkite apie 10 min., tada sudėkite ryžius ir virkite, kol ryžiai išvirs.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sudėkite kepintus svogūnus į sriubą.
Berkite kmynus, druską ir pipirus, išmaišykite.
Valgant galite įsidėti grietinės.
1 svogūnas,
2 saujos ryžių,
sultinio tiek, kokio tirštumo norite sriubos,
žiupsnelis kmynų,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis pipirų maltų.
Morkas nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka , užpilkite sultiniu ir virkite apie 10 min., tada sudėkite ryžius ir virkite, kol ryžiai išvirs.
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sudėkite kepintus svogūnus į sriubą.
Berkite kmynus, druską ir pipirus, išmaišykite.
Valgant galite įsidėti grietinės.
No comments:
Post a Comment