Ilgai galvojau: rodyti šį receptą ar ne? Galvoje sukosi dvejopos mintys. Lyg ir reikia, nes skoniu jie gavosi nerealūs ir dingo lėkštėse žaibo greičiu...Iš kitos pusės - lyg ir nuotraukos ne tokios kokių tikėjausi...
Tai dar vienas būdas mėgautis paukštiena.
450 gr. maltos kalakutienos,
5 pievagrybiai,
2 nedidelės morkos,
1 svogūnas,
2 kiaušiniai,
100 gr. konservuotų kukurūzų,
2 šaukštai majonezo,
1 šaukštas krakmolo,
50 gr. džiūvėsėlių,
druska,
pipirai,
aliejaus kepimui.
Keptuvėje su nedideliu kiekiu aliejaus apkepiname smulkinta svogūną ir tarkuotas morkas.
Į maltą kalakutieną dedame kepintas daržoves, beriame smulkintus pievagrybius, kukurūzus, mušame kiaušinius, beriame prieskonius, dedame majonezą, krakmolą ir džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir formuojame šaukštu kepsniukus.
Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda ir iškepa pilnai.
Valgome su pasirinktu garnyru.
No comments:
Post a Comment