O mano mažoji ją vadina Pink sriuba ir irgi pasimėgaudama valgo.
Šį kartą sriuba gaminau pagal uošvio receptą.
Labai skanu, ir tas agurkų traškėjimas čia buvo super.
Visada agurkus tarkuodavau, o šį kartą pjausčiau smulkiais kubeliais.
Čia naudojamas mineralinis vanduo, bet jei jums tai nepriimtina, pilkite pieno.
1 stiklainis marinuotų burokėlių,
3 agurkai trumpavaisiai arba 1 ilgavaisis,
500 ml. mineralinio vandens,
1 l. kefyro,
3 virti kiaušiniai,
pundelis svogūno laiškų,
druskos.
Pas mane burokėliai buvo pjaustyti riekutėmis, tad aš juos pjausčiau šiaudeliais.
Agurką susmulkinau mažais kvadratėliais , kiaušinius ketvirčiais .
Viską sudėjau į dubenį, bėriau smulkintus svogūno laiškus, užpyliau kefyru ir mineraliniu vandeniu.
Bėriau druskos pagal skonį.
Išmaišome.
Valgėme su keptomis bulvėmis.
No comments:
Post a Comment