Ši žuvytė mums labai patiko. Labai skanus, nors ir paprastas padažas čia puikiai tiko.
Tikrai kartosiu dar ir dar...
4 ešerio file gabaliukai,
druska,
raudonėlis,
malti baltieji pipirai.
2 šaukštai sviesto,
4 skiltelės česnako,
4 maži jauni laiškiniai svogūnai,
apie 1 stiklinę pieno,
2 šaukštai miltų.
Žuvies file ištrinkite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti 15 - 20 min.
Kepkite pavartant po kelias minutes keptuvėje.
Padažui:
Įkaitinkite keptuvėje sviestą ir apkepinkite smulkintus česnakus ir svogūno galvutes.
Dėkite miltų ir maišykite, kad jie nesusviltu. Maišant pilkite pieno ( pilkite tiek, kokio tirštumo norite padažo ). Pagardinkite druska ir pipirais.
Berkite smulkintus svogūno laiškus ir gerai išmaišykite.
Į lėkštę dėkite žuvį ir užpilkite padažu.
Šaltinis: BBC Food Recipes
No comments:
Post a Comment