Šis kepsnys buvo keptas dar tada, kai sode žydėjo alyvos...Tik dėl šiokių tokių priežasčių dabar keliu receptą į tinklaraštį.
Didkepsnis gavosi sultingas, o garstyčių - sviesto padažas buvo puikus ir labai net tiko prie kepsnio.
2 jautienos steikai,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų pipirų,
aliejaus.
Sviesto padažui:
100 gr. sviesto,
2 šaukštai Dižono garstyčių,
truputis krapų.
Pasiruoškite sviestą. Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su garstyčiomis ir smulkintais krapais. Susukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldiklį 30 min.
Jautienos gabaliukus apiberkite druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite jautieną apie 4 min. iš kiekvienos pusės.
Iškepusia mėsą susukite į foliją ir palaikykite kelias minutes, tada kepsnys taps sultingas.
Tiekite kepsnį su salotomis ir ant viršaus uždėtu sviesto gabaliuku.
Na o jūs kai skaitysite šį įrašą aš džiaugsiuosi savo geriausios draugės vizitu.
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų pipirų,
aliejaus.
Sviesto padažui:
100 gr. sviesto,
2 šaukštai Dižono garstyčių,
truputis krapų.
Pasiruoškite sviestą. Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su garstyčiomis ir smulkintais krapais. Susukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldiklį 30 min.
Jautienos gabaliukus apiberkite druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite jautieną apie 4 min. iš kiekvienos pusės.
Iškepusia mėsą susukite į foliją ir palaikykite kelias minutes, tada kepsnys taps sultingas.
Tiekite kepsnį su salotomis ir ant viršaus uždėtu sviesto gabaliuku.
Na o jūs kai skaitysite šį įrašą aš džiaugsiuosi savo geriausios draugės vizitu.
No comments:
Post a Comment