Jaučiuosi kalta, kad savaitgaliais palieju jus be receptų....Savaitgalis toks metas, kai visa šeima namuose ir mes vis kažkur judam, važiuojam, lekiam...
Siūlau išbandyti puikaus skonio vištieną, kuri pasigamins greitai.Negėda ir svečią pavaišinti, nors genėtinai lengvai padaroma, o produktų turi kiekviena šeimininkė, o jeigu norit, galit ir pagal save gaminti, taip, kaip mėgstu aš.
Pasimarinavusią vištieną dėkite į skardą ištiestą folija ir užpilkite marinatu. Kepkite 180 C.temp.apie 40 min.Likus kepti 10 min. uždėkite po riekutę apelsino.
Valgėme su daržovėmis ir ryžiais virtais su razinomis.
Mintis rasta internete, berods oditėlės bloge.
Siūlau išbandyti puikaus skonio vištieną, kuri pasigamins greitai.Negėda ir svečią pavaišinti, nors genėtinai lengvai padaroma, o produktų turi kiekviena šeimininkė, o jeigu norit, galit ir pagal save gaminti, taip, kaip mėgstu aš.
- 4 vištienos krūtinėlės (puikiai tiktu ir kitokia vištienos dalis ),
- 50 ml.šviežiai spaustų apelsino sulčių,
- 50 ml.medaus,
- 3 skiltelės česnako,
- 1 šaukštelis kmynų,
- druskos,
- pipirų pagal skonį,
- 1 šaukštelis vištienos prieskonių,
- 1 apelsinas.
Pasimarinavusią vištieną dėkite į skardą ištiestą folija ir užpilkite marinatu. Kepkite 180 C.temp.apie 40 min.Likus kepti 10 min. uždėkite po riekutę apelsino.
Valgėme su daržovėmis ir ryžiais virtais su razinomis.
Mintis rasta internete, berods oditėlės bloge.
No comments:
Post a Comment