Lietinius kepiau pirmą kartą, nes kažkodėl visada maniau, kad jų nemoku kept ir man nesigaus...Gavosi puikiai.
Valgėme be jokio padažo, nes viduje esantys produktai puikiai jį atstojo.
Rekomenduoju ir jums pabandyti.
Į dubenį sudedame nedideliais kubeliais supjaustytas krabų lazdeles ir kiaušinius, įtarkuojame fermentinį sūri, dedame kelis šaukštus majonezo. Viską išmaišome.
Įdarą dedame ant lietinio blyno, susukame kaip patinka ir dar šiek tiek apkepame keptuvėje.
Galima valgyti su padažu, bet kaip minėjau, mums jo nereikėjo.
Šaltinis:Šokiai virtuvėje.
Valgėme be jokio padažo, nes viduje esantys produktai puikiai jį atstojo.
Rekomenduoju ir jums pabandyti.
- 1 stiklinė miltų,
- 1.5 stiklinės vandens,
- 2 kiaušiniai,
- žiūpsnelis druskos,
- 3 šaukštai aliejaus.
- 10 krabų lazdelių,
- 2 virti kiaušiniai,
- 100 gr. fermentinio sūrio,
- 2- 3 šaukštai majonezo.
Į dubenį sudedame nedideliais kubeliais supjaustytas krabų lazdeles ir kiaušinius, įtarkuojame fermentinį sūri, dedame kelis šaukštus majonezo. Viską išmaišome.
Įdarą dedame ant lietinio blyno, susukame kaip patinka ir dar šiek tiek apkepame keptuvėje.
Galima valgyti su padažu, bet kaip minėjau, mums jo nereikėjo.
Šaltinis:Šokiai virtuvėje.
No comments:
Post a Comment