Kažkada iš šalies gavau kelis komentarus: na
kiek gi galimą tų trintų sriubų, duokit normalių...Tai va, jeigu jau normalių, kur reikia pakramtyti, tai prašom...
Aliejuje apkepame smulkintą svogūną, griežinėliais pjaustytus pievagrybius (man jie labiau mišku kvepia) ir dedame į sultinį.
Iš faršo padarome paprastus kukuliukus ir iškepame keptuvėje su aliejumi.Dedame į sriubą.
Kai bulvės suminkštėja, dedame smulkintą kopūstą ir prieskonius, paverdame 10 min.ir išjungę viryklę leidžiame dar 5 min.pastovėti.
kiek gi galimą tų trintų sriubų, duokit normalių...Tai va, jeigu jau normalių, kur reikia pakramtyti, tai prašom...
- 0.5 nedidelio kūginio kopūsto,
- 1 svogūnas,
- 1 morka,
- 5 rudieji pievagrybiai,
- 2 bulvės,
- 2.5 l.sultinio arba vandens,
- 100 gr.faršo ( kalakutienos),
- aliejaus kepimui,
- druska, pipirai, dž.žolelės pagal skonį.
Aliejuje apkepame smulkintą svogūną, griežinėliais pjaustytus pievagrybius (man jie labiau mišku kvepia) ir dedame į sultinį.
Iš faršo padarome paprastus kukuliukus ir iškepame keptuvėje su aliejumi.Dedame į sriubą.
Kai bulvės suminkštėja, dedame smulkintą kopūstą ir prieskonius, paverdame 10 min.ir išjungę viryklę leidžiame dar 5 min.pastovėti.
No comments:
Post a Comment