2021 m. kovo 9 d., antradienis

Salotų vainikas su sūdyta lašiša



100 g sultenės lapelių

100 g sūdytos lašišos

3-4 ridikėliai

2 šaukštai ikrų

Padažas:

100 g grietinės

50 g ožkų sūrio

2 griežinėliai jelepeno pipiro

šlakelis citrinos sulčių

žiupsnelis druskos

žiupsnelis baltųjų pipirų

Lėkštėje iš sultenės lapelių sudėliojame vainiką.

Lašišą supjaustome juostelėmis ir susukame. Dedame tarp sultenės lapelių. Ridikėlius supjaustome plonai ir dedame tarp lapelių. Beriame ikrus.

Padažui su trintuvu sutriname grietinę, ožkų sūrį, jelepeno pipirus, įspaudžiame sultis, gardiname druska bei pipirais. Dedame padažą į dubenėlį ir dedame į vainiko centrą..

Tiekiame iš karto. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Kepta feta su pomidorais ir česnaku

  2 asmenims, 30 min 3-4 pomidorai 1 šaukštas pomidorų pastos 1 skiltelė česnako 200 g fetos sūrio 1 kekė vyšninių pomidorų 1 šaukštas alyvu...