Monday, 1 February 2021

Sumuštiniai su pievagrybiais

 Kas mano darbus seka ig tikriausiai jau žinote, kad nuo metų pradžios pradėjau valgyti sveikesnį maistą, sportuoti, kasdien bent po 10 000 žingsnių. Kolkas džiaugiuosi tuo ką darau,einu tikslo link...

Tik bėdų vis dar turiu su pusryčių valgymu, nes pripratau ryte išgerti kavos ir prie reikalų, o pirmas valgymas būdavo tik apie pietus. Bet aš stengiuosi susidraugauti ir pradėti valgyti tvarkingai.

O kaip jūsų reikalai su pusryčiais?

O mano pusryčiai tokie, kokius mėgstu labiausiai ir kur naudoju tai, ką mėgstu.



2 riekės juodos duonos

1 šaukštas sviesto

4 rudieji pievagrybiai(jie artimesni miško grybams ir turi vitamino D)

1 česnako skiltelė

50 g ožkų pieno sūrio

druskos

šviežiai maltų pipirų

kelios marinuotos mini paprikos

Keptuvėje ištirpiname sviestą ir pakepiname riekelėmis pjaustytus pievagrybius. Dedame išspaustą česnaką ir kepiname, kol pasklis česnako kvapas.

Ant duonos tepame ožkų pieno sūrį, dedame kepintus grybus, dedame paprikas, pagardiname druska bei pipirais.


No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...