2 asmenims, apie 30 min.
2 skumbrės filė po 150 g.
4 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
1 svogūnas
150 g perlinio kuskuso
150 g 30 proc riebumo grietinės
300 ml vandens(naudojau sultinį žuvies)
1 šaukštas garstyčių
1/2 citrinos žievelės
pagal skonį druskos
pagal skonį baltųjų pipirų
Skumbrės filė ištriname druska bei pipirais ir paliekame,kol prireiks.
Keptuvėje su aliejumi pakepiname smulkintus svogūnus ir česnakus. Kai svogūnai suminkštės į keptuvę dedame kuskusą, grietinę, garstyčias, citrinos žievelę ir užpilkite sultiniu. Maišant pavirkite apie 10 min, kol kuskusas suminkštės.
Į kepimo skardelę dedame kukskusą, ant viršaus uždedame skumbrės filė ir dedame į 200 C. 15 min.
Įdėja rasta:Nidos receptai, bet keista pagal mano skonį ir poreikius.
Sku
No comments:
Post a Comment