Kai gaunu siuntinuką iš "Lapino puota" ir "Kitchen me" visada džiaugiuosi lyg mažas vaikas, nes žinau, kad tai ką pamatysiu manęs nenuvils. Ir tikrai, dar nė karto nebuvo taip, kad būčiau nepatenkinta.
Kas dar nežinote, noriu pasakyti, kad "Baltic larus" ("Lapino puota" ir "Kitchen me") tiekia kokybišką ir šviežią mėsą. Pasirinkimas tikrai platus:antiena, triušiena, jautiena ir įvairūs gaminiai.
Visada šios produkcijos pasiimu su savimi grįždama lėktuvu į JK.,nes antienos, triušienos neteko matyti pirkti čia. Tad visada patiekalus iš šios produkcijos stengiuosi gaminti apgalvotai,įdedant daug širdies, nes juos dažniausiai gaminu ypatingom progom.
Šiandieną pristatau Ramen su antiena. Kas nežinote kas tai yra, tai pasakysiu, kad "Ramen" populiari sriuba Japinijoje, Kinijoje, P.Korėjoje. Svarbiausia čia yra sultinys, kuris turi būti išvirtas namuose, aišku iš bėdos galima naudoti ir kubelį sultinio.
Kaip išvirti sultinį jau esu rašiusi ne kartą, tad šį kart nerašysiu.
1 pakuotė "Ramen noodles" makaronų
1 l antienos sultinio(galite keisti grybų, jautienos sultinio kubeliu)
500 g šviežios ančiukų filė (Lapino puota)
2 česnako skiltelės
4 citrinžolės stiebai
0.5 laimo
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas ryžių acto
šviežios kalendros
keli griežinėliai marinuotų jelepeno pipirų
žiupsnelis paprikos drožlių
4 kiaušiniai(naudojau putpelės kiaušinius)
Išvirkite makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
Pasiruoškite sultinį.
Antienos krūtinėlę kepkite keptuvėje, kol apsrus ir iškeps.
Į sultinį sudėkite smulkintą česnaką, citrinžolės stiebus, ančiukų krūtinėlę. Pavirkite kelias minutes ir išimkite citrinžolės stiebus.
Į sultinį sudėkite makaronus, pilkite sojos padažą, ryžių actą, laimo sultis.
Supilstykite sriubą į 4 dubenėlius, sudėkite riekelėmis pjaustytą antieną, jelepeną, smulkintas kalendras, dėkite išvirtus ir per pusę perpjautus kiaušinius, užberkite paprikos drožlėmis.
Valgykite, kol karšta.
Gal galite išversti į anglų kalbą- chalapos paprika.
ReplyDeleteDėkingas
Gal galite išversti į anglų kalbą- chalapos paprika.
ReplyDeleteDėkingas
Jonas