1 asmeniui, 5 min.
1/2 virtos arba keptos vištos krūtinėlės
1/2 obuolio
1 saliero stiebas
100 g besėklių vynuogių
1/2 raudono svogūno
75 g graikinių riešutų
Užpilas:
2 šaukštai obuolių sidro acto
2 šaukštai balto vyno acto
2 šaukštai medaus(naudojau Brolių medus)
1 šaukštas Dižono garstyčių
4 šaukštai aliejaus
žiupsnelis pipirų
Obuolį, svogūną, vištieną supjaustome nedideliais kubeliais. Saliero stiebą supjaustome griežinėliais, o vynuoges-per pusę.
Visus salotų ingredientus susluoksniuojame lėkštėje.
Užpilui visus ingredientus sumaišome iki vientisos masės.
Tiekiant užpilu pašlakstome salotas ir išmaišome. Tiekiame iškarto.
No comments:
Post a Comment