Kažkada nutariau pažaisti su kale kopūstais. Kad nereikėtų klaidžioti po interneto platybes ir ieškoti recepto, nutariau pasinaudoti kažkada rastu receptu žurnale. Aišku improvizavau, gaminau pagal savo skonį.
3 asmenims, 10 min.
2-3 saujos smulkintų lapinių kopūstų
200 g besėklių vynuogių
100 g feta sūrio
75 g graikiškų riešutų
3 šaukštai aliejaus
3 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis medaus
Lapinius kopūstus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 2 min. Nupilkite vandenį ir perliekite šaltu vandeniu, kad išliktų žalia spalva.
Sumaišykite aliejų su medumi ir citrinos sultimis.
Į lėkštes dėkite kopūsto lapus, smulkintus graikinius riešutus, smulkintas vynuoges, kubeliais pjaustytą fetą. Pašlakstykite užpilu.
Šaltinis:verdu ir kepu, tik keista pagal mano skonį
No comments:
Post a Comment