Susidraugavau su jautiena ir tiesiog beliko mėgautis įvairove, kokia tik galima sugalvoti. Viskas priklauso nuo priedų ir daržovių įvairovės.
Taip jau nutiko, kad šašlykų iškepti nesigavo(ach tie angliški orai), tad teko galvoti, kaip kitaip panaudoti sausai brandintos jautienos išpjovos šašlyką.
Šis patiekalas nors ir paprastas, bet skonio prasme jis tikrai skanus ir greitai pagaminamas.
Mano mažoji labai mėgsta brokolius ir makaronus, tad įdėjus jautienos, gavosi labai skanus trio :)
4 asmenims, apie 20 min.
250 g ilgų makaronų
1 brokolis
1 šaukštas aliejaus
200 g sausai brandintos jautienos išpjovos(Kitchen me)
2 česnako skiltelės
150 g grybų(geriausia rudieji pievagrybiai)
žiupsnelis paprikos drožlių
1/4 šaukštelio pipirų
žiupsnelis druskos
Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės.
Brokolį išskirstykite žiedynais ir apvirkite. Perliekite šaltu vandeniu.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkintą jautieną. Dėkite išspaustus česnakus, griežinėliais pjaustytus grybus ir pakepinkite kelias minutes. Sudedame apvirtus makaronus, brokolio žiedynus, pagardiname drožlėmis, pipirais, druska ir dar patroškiname kelias minutes.
No comments:
Post a Comment