Iš tos pačios serijos:greita, paprasta, skanu.
Šios karštos antienos salotos su azijietišku skoniu patiko visiems valgiusiems ir jis užbūrė iki paskutinio kąsnio.
500 g ančiukų filė su oda(naudojau "Lapino puota")
300 g salotų mišinio
kelios šakelės mėtų
1/2 raudono svogūno
200 g pomidorų
sezamo sėklų
Užpilas:
4 skiltelės česnako
2 aštrūs čili pipirai
4 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai žuvų padažo
2 šaukštai azijietiško saldžiarūgščio padažo
Ančiukų filė iškepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Iškepus mėsai, ją supjaustome norimais gabaliukais. Salotas sumaišome su plėšytomis mėtomis, pusžiedžiais pjaustytu svogūnu, pomidorais. Viską sumaišome su antiena ir dedame į lėkštes.
Užpilui visus ingredientus sumaišome su išspaustais česnakais ir gerai išmaišome. Užpilame salotas užpilu ir užberiame sezamo sėklų.
Skanaus.
No comments:
Post a Comment