Tuesday, 25 August 2020

Azijietiškos antienos salotos

 Iš tos pačios serijos:greita, paprasta, skanu.

Šios karštos antienos salotos su azijietišku skoniu patiko visiems valgiusiems ir jis užbūrė iki paskutinio kąsnio.


500 g ančiukų filė su oda(naudojau "Lapino puota")

300 g salotų mišinio

kelios šakelės mėtų

1/2 raudono svogūno

200 g pomidorų

sezamo sėklų

Užpilas:

4 skiltelės česnako

2 aštrūs čili pipirai

4 šaukštai citrinos sulčių

2 šaukštai žuvų padažo

2 šaukštai azijietiško saldžiarūgščio padažo


Ančiukų filė iškepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

Iškepus mėsai, ją supjaustome norimais gabaliukais. Salotas sumaišome su plėšytomis mėtomis, pusžiedžiais pjaustytu svogūnu, pomidorais. Viską sumaišome su antiena ir dedame į lėkštes.

Užpilui visus ingredientus sumaišome su išspaustais česnakais ir gerai išmaišome. Užpilame salotas užpilu ir užberiame sezamo sėklų.

Skanaus.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...