Gyriausi anksčiau, kad "Baltic Larus" palepino skaniomis dovanomis, tad dabar pasiraitojusi rankoves gaminu ir mėgaujamės skaniomis vakarienėmis.
Žinau, kad reklamos atbaido daugumą žmonių, nes kai dabar už pinigus reklamuoja visi viską ir nenuoširdžiai, tai niekas jau netiki niekuo.
Aš džiaugiuosi, kad turiu kelias kompanijas, kuriomis tikiu ir pasitikiu. Tad kadangi jau kelis metus aš su jais, tai ir mano rekomendacijos tikros ir nuoširdžios.
Ar dažnai valgote antieną?
Aš stengiuosi kiek įmanoma dažniau ja pasimėgauti. Tačiau atlikus apklausą Ig, paaiškėjo įdomus faktas, kad lietuviai labai retai ją valgo(kartą ar du į metus). Nežinau kodėl, juk tai tokia skani mėsa, turinti daug vertingų vitaminų ir mikroelementų. Antienoje yra gausu geležies, kuri padeda išvengti mažakraujystės, o tai svarbu svarbu vaikams ir nėščioms moterims.
Dar...antiena yra viena iš ekologiškiausių, kadangi vandens paukštis minta žolelėmis ir šakniestiebiais.
Šį kartą norėjosi antieną paruošti skaniai, bet kartu ir greitai. Gavosi tikrai aukščiausių balų verta vakarienė.
2 antienos kulšelės(Lapino puota)
4 šaukštai antienos taukų
šakelė čiobrelio
šakelė rozmarino
druskos
Morkų piurė:
3 morkos
1/2 stiklinės daržovių sultinio
1 šaukštas sviesto
druskos
Grybai:
100 g voveraičių
1 šaukštas sviesto
citrinos sulčių
Anties kulšeles nuplauname ir nusausiname.
Čiobrelius ir rozmarinus sumaišome su druska ir ištriname antieną. Paliekame per naktį šaldytuve.
Kepimo indą ištepame taukais, sudedame kulšeles ir dedame į 180 C.orkaitę. Kepame 30-40 min.
Morkas nulupame ir supjaustome mažais griežinėliais, užpilame sultiniu ir išverdame. Išvirusias morkas pagardiname druska, sviestu ir sutriname iki vientisos masės.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir sudedame grybus.Kepiname 5 min.Pagardiname citrinos sultimis.
Į lėkštę dedame morkų piure, grybus ir antieną.
No comments:
Post a Comment