Wednesday, 17 June 2020

Tunas su kukurūzais ir majonezu

Šiandien prie greitų patiekalų sąrašo prisijungia ir šis patiekalas iš Rumunijos.
Jį galite valgyti kaip mišrainę, bet puikiai tinka ir kaip užtepas ant duonos. Čia jau kaip pažiūrėsite :)
Rumunai kaip ir daugelis posovietinių šalių, mėgsta mišraines maišyti su majonezu, bet galite majonezą maišyti su grietine ar net jogurtu.
Tikiuosi visus produktus turite namuose ir išbandysite šį lengvą patiekalą.
p.s. man jis taip patiko, kad tą pačią dieną gaminau du kartus :)

350 g skardinė tuno 
150 g skardinė kons. kukurūzų
1 raudonas svogūnas
2 šaukštai kaparėlių arba smulkintų raugintų agurkų
1/2 citrinos sultys
druska
malti pipirai
3 šaukštai majonezo

Tuną nuvarviname ir su šakute sugnaibome į mažus gabaliukus.
Į dubenį dedame tuną, kukurūzus,smulkintą raudoną svogūną, raugintus agurkus arba kaparėlius, beriame druskos bei pipirų. Išmaišome.
Majonezą pagardiname citrinos sultimis ir dedame ant tuno. Išmaišome.
Skanaus.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...