Ar mėgstate "Tinginį"? Kaip dažnai jį gaminate savo virtuvėje?
O ar esate gaminę jį tik iš 4 produktų?
Namuose buvo atidarytas stiklainis riešutų sviesto, tad įdėjau jo į šį desertą ir skonį pakylėjo aukščiau.
10 asmenų, 15 min ir laikas šaldytuve
150 g sviesto
1 skardinė karamelinio kond. pieno
6 šaukštai riešutų sviesto
450 g sausainių
Sausainius sulaužome nedideliais gabaliukais.
Prikaistuvyje ant vidutinės kaitros ištirpiname sviestą, karamelę ir riešutų sviestą. Maišydami kaitiname, kol masė taps vientisa. Šia mase užpilame sausainius ir gerai išmaišome.
Į skardelę tiesiame kepimo popieriaus, dedame sausainių masė, suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą bent 6 val.
No comments:
Post a Comment