Wednesday 1 April 2020

Takai su malta mėsa

Kam ieškoti didelių dalykų aplinkui, kai maži stebūklai šalia mūsų.
Sugalvojau šeimą palepinti greita pietų idėja, kuri tiktų visiems. Galvojau ką čia tokio pagaminus, nes ir taip namuose daug gaminu paskutiniu metu.
Spintelėje buvo pakuotė "Santa Maria" tortilijų pakuotė, šaldytuve prašėsi suvartojamas kiaulienos faršas, o ir vaikai reikalavo maisto.
Greitai viską sumečiau į keptuvę, patroškinau, sudėliojau, susukau ir valio...Visi laimingi ir sotūs, o mama nepersidirbo virtuvėje.

pakuotė Santa Maria tortilijų 
450 g maltos kiaulienos
200 g "Santa Maria Taco Sauce"
1 šaukštelis prieskonių mišinio "Santa Maria Taco Orginal"
žiupsnelis druskos
žiupsnelis maltų pipirų
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas aliejaus
2 saujos salotų mišinio
1/4 ilgavaisio agurko
100 g vyšninių pomidorų
1 nedidelė paprika

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sviestą. Sudedame maltą mėsą ir apkepiname. Suberiame  prieskonių mišinį, druską bei pipirus. Išmaišome. Supilame Taco padažą, išmaišome ir ant nedidelės kaitros troškiname 15 min., kol beveik nelieka skysčio.
Tortilijas pašildome.
Ant tortilijos dedame salotų mišinio, smulkinto agurko, pomidorų ir paprikos. Uždedame su šaukštu maltos mėsos padažo ir susukame.
p.s. galite užberti ir tarkuoto sūrio.


Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Santa Maria.

No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...