Šios savaitės greitų vakarienių taikinyje-takai. Jų skonis toks puikus, kad užgožti padažu jį dar pasiginčyčiau ar verta.
Skonis išties vertas nuodėmės. Jūrų gėrybės puikiai dera su mangais, o kur dar fajitos prieskonių mišinys iš "Santa Maria".
Naudojau mini tortilijas lakštus, kuriuos prieš tai pašildžiau orkaitėje.
450 g krevečių be kiauto
1 šaukštas prieskonių mišinio "Santa Maria Fajita Orginal"
2 skiltelės česnako
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas laimo sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Salsa:
1 prinokęs mangas
1/2 raudonos paprikos
1 šaukštas laimo sulčių
pakuotė mini tortilijų iš "Santa Maria"
kalendros lapelių
Krevetes išvirkite, nusunkite ir atvėsinkite.
Į dubenį su krevetėmis sudėkite prieskonių mišinį,išspauskite česnakus,supilkite aliejų bei laiko sultis, pagardinkite druska bei pipirais. Išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą pasimarinuoti 30 min.
Salsai kubeliais supjaustykite nuluptą mango vaisių, papriką, apšlakstykite laimo sultimis. Salsą sumaišykite su krevėtėmis.
Tortilijos lakštus pašildykite ir į juos dėkite krevetes su mango salsa. Užberkite smulkintus kalendrų lapelius.
Skanaus.
Receptas sukurtas draugaujant su "Santa Maria"
No comments:
Post a Comment