Būna dienų, kai norisi KAŽKO, bet nežinai ko-saldaus, rūgštaus, o gal sūraus? B9na. Bet būna ir taip, kuomet puikiai žinai, kad nori humuso, kad žiūrint tv galėtum "kabliuoti" be sąžinės graužimo :)
500 g konservuotų avinžirnių
3 skiltelės česnako
120 g Tahini padažo
1 citrinos sultys
žiupsnelis druskos
apie 100 ml šviesaus alaus(alaus kiekį naudojame pagal tai, kokio tirštumo norite humuso)
Į trintuvą sudedame avinžirnius, česnakus, tahini padažą, įspaudžiame citrinos sultis ir suberiame druską. Viską sutriname iki vientisos masės.
Į sutrintą masę supilame alų ir išmaišome su šaukštu.
Dedame į šaldytuvą ir palaikome bent jau valandą, kad skoniai susidraugautu.
Tiekiame į stalą su norimais traškučiais.
No comments:
Post a Comment