Patikėkite, atradau nepadoriai skanias salotas. Buvau jau pamiršusi tą jausmą, kai kabini šaukštu ir negali sustoti. Tačiau sustojau.Sustojau tada, kai dubenyje neliko nė trupinėlio.
Tai puikios salotos/mišrainė iš likučių, kur liko nuo pietų. Šiek tiek kepenėlių, morka verkė likusi nuo nepanaudojimo sriubai, kukurūzų atidaryta skardinė nuo mažosios vakarienės... Tikrai puikus būdas sunaudoti likučius šiam patiekalui, o nusinešus į darbą-turėti puikius pietus :P
2 asmenims, 10 min.
200 g vištienos kepenėlių (keptų)
1 didelė morka
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
2 rauginti agurkėliai
3 šaukštai kukurūzų konservuotų
1/2 nedidelio aitraus pipiro
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų pipirų
šlakelis aliejaus
2 šaukštai lengvo majonezo
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepinkite tarkuotą morką, smulkiai pjaustytą svogūną, aitrųjį pipirą ir išspaustus česnakus.
Į dubenį dedame kepintas daržoves, keptas kepenėles, kukurūzus, kubeliais pjaustytus agurkus, pagardiname druska bei pipirais.Išmaišome.
Prieš tiekiant dedame majonezą ir dar kartą išmaišome.
No comments:
Post a Comment