Šiltas metų laikas pas mus yra negailestingai trumpas, todėl jam atėjus, reikia išnaudoti visas galimybes.
Vakar parsinešiau didžiulį arbūzą, tad mėgavausi vien tik juo. Salotos su arbūzu ir feta yra tiesiog nepadoriai skanios. Išbandykite.
O ką dar iš arbūzo? Sriuba? Taip, puiku. Valgyti paprastai arbūzą? Nuobodu. Tai gal susimaišykime gaivaus gėrimo? Žinoma!!!
Pagaliau išlindo saulė ir pas mus, tad susimaišiau gėrimo, pasiėmiau knygą ir į sodą.
O ką jūs veikiate, kai laukia karšta?
2 l. gėrimo, 5 min.+ laikas šaldytuve
1 kg arbūzo minkštimo
0.5 l gazuoto mineralinio vandens
2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštas medaus ( Brolių medus su citrina)
Į trintuvą sudedame arbūzo minkštimą, medų ir supilame citrinos sultis. Sutriname iki vientisos masės.
Į ąsotį supilame sutrintą arbūzo masę ir praskiedžiame gazuotu mineraliniu vandeniu.
Atšaldome šaldytuve.
No comments:
Post a Comment