Žiūriu mano tinklaraštis baigia voratinkliais apaugti, tad skubu atsinaujinti. Kepsniukai kažkada gaminti iš maisto likučių, dabar tapo mano mėgstamiausi. Paruošiami per kelias minutes, gardus ir spalva džiugina akis.
Šiam patiekalui naudojau likučius nuo vakarienės :kuskusą ir virtą saldžią bulvę. Jei jų neturite-teks pasiruošti iš anksto.
Juos galite valgyti su salotomis, su mėgstamu padažu ar tiesiog vienus.
2 asmenims, apie 25 min.
1/2 stiklinės paruošto kuskuso
150 g tuno savo sultyse
žiupsnelis paprikos miltelių
200 g saldžios virtos bulvės
1 didelis kiaušinis
žiupsnelis maltų pipirų
aliejaus
Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
Bulvę šakute sutriname. Į bulvės košę dedame nusunktą tuną, beriame kuskusą, paprikos miltelius, pipirus ir gerai išmaišome.
Formuojame kepsnelius.
Kepimo formą pašlakstome aliejumi ir sudedame kepsniukus.
Dedame į orkaitę ir kepame iki, kol gražiai paskrus.
Skanūs tiek šilti, tiek šalti.
No comments:
Post a Comment