Po vakar itin darbingos dienos virtuvėje pasižadėjau, kad šiandien ilsėsiuos nuo puodų ir keptuvių, bet... Išaušo rytas ir atėjo priminimas, kad vieno žurnalo redaktorė laukia mano receptų, o man dar trūko dviejų receptų tam, tad vėl kūlversčiai nusibaladojau į virtuvę prie puodų ir keptuvių. Va taip smagiai ir prasidėjo mano diena.
Receptai paruošti, nufotografuoti, tad belieka surašyti ir priduoti darbus.
Kadangi diena prasidėjo anksti, pats metas ruošti pusryčius ir kibti į kitus darbus, o jų visas milijonas ir dar daugiau :)
2 vnt. apie 20 min.
2 riekės juodos duonos
2 ridikėliai
1 avokadas
1/2 laimo sulčių
1 virtas kiaušinis
1/2 raudonojo svogūno
pundelis salotų daigų
keli žali svogūno laiškai
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Avokadą perpjauname pusiau ir išimame minkštimą. Sutriname šakute, kad neliktu gabaliukų ir sumaišome su laiko sultimis. Tepame ant duonos riekelių. Dedame plonais griežinėliais pjaustytus ridikėlius, smulkintą virtą kiaušinį, dedame pusžiedžiais pjaustytus svogūnus. Pagardiname maltais pipirais. Ant viršaus uždedame salotų daigų ir užberiame smulkintus svogūno laiškus.
Puikūs sumuštiniai gerai dienos pradžiai.
No comments:
Post a Comment