Thursday, 11 April 2019

Rožinė latte

Padovanok savo brangiam žmogui laiko ir pakviesk kavos. Tačiau ne bet kokios, o rožinės, dėl kurios iš proto eina pasaulio gurmanai. Tai yra supermaistas ir kas įdomiausia - kavos čia nėra nė lašelio. Tai puikus gėrimas, kuris tinka ne tik visavalgiams, bet ir veganams, nes šiai latte paruošti naudojamas augalinis pienas, o spalva išgaunama iš natūralių burokėlių miltelių. O jei nežinote kur gauti tokių miltelių, tai apsilankykite URBAN FOOD ir rasite platų pasirinkimą, ne tik burokėlių miltelių.
Šiuos miltelius galite dėti ne tik gaminant latte, bet ir tarkim užpylus kefyru, mėgautis šaltibarščių skonio gėrimu, galima dėti į salotas, sriubas, kokteilius. Burokėliai kaip žinoma vadinami šakniavaisių karaliais,o jų nauda neišmatuojama: mažina nuovargį,normalizuoją kraujospūdį, palaiko imuninės sistemos veiklą. Tad išgėrus tokios latte nereikės nė tikros kavos.
Taigi, paragauti privaloma.

1 puodelis, 5 min.

200 ml. migdolų pieno
1 šaukštelis Urban Food burokėlių miltelių
1 šaukštelis cukraus
šlakelis rožių vandens ( nebūtina)
žiupsnelis cinamono

Pašildykite pieną prikaistuvyje, bet nereikia užvirinti, tiesiog, kad būtu šiltas.
Į puodelį sudedame burokėlių miltelius, cinamoną, rožių vandenį,cukrų ir pilant pieną maišome, kad viskas ištirptu.
Štai ir viskas, mėgaujamės puikiu skoniu.




No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...