Kadangi jau žiemos šalčius baigiu iš atminties ištrinti, o saulė pas mus spigina nuo ryto, tad ir pietums nesinori nieko sunkaus. Todėl noriu pasidalinti puikiu karštų salotų receptu, kuris patiks visiems gurmanams. Ir kaip instagrame viena blogerė rašė, kad vis dar nedrįsta ragauti uogų ne deserte, tai sakau: būtinai paragaukite.
Žinau, šios salotos bus ir ant šventinio stalo pas mus. Darbo mažai, nes marinuoti nereikės nieko, nes už jus tai padarys Kitchen me, o jums tik beliks išimti iš pakuotės, iškepti ir patiekti. Žodžiu, puikus būdas, kai nenori ilgai suktis virtuvėje, bet nori sublizgėti prieš svečius.
2 asmenims, apie 15 -20 min.
350 g antienos filė "Žolelių"didkepsnis iš Kitchen me
1 sauja rukolos salotų
1 sauja aviečių
Padažas:
1/2 stiklinės aviečių
1 šaukštelis medaus
1 šaukštas obuolių acto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų
Antienos filė didkepsnį supjaustome griežinėliais ir iškepame keptuvėje. Kepame po 3-5 min.iš kiekvienos pusės.
Padažui trintuvėje sutrinkite avietes, medų, actą, aliejų ir pipirus. Trinkite iki vientisos masės.
Į lėkštes sudedame salotas, nuplautas ir nusausintas avietes. Ant viršaus dedame keptą antieną. Apliekite aviečių padažu.
Tiekite iškarto.
No comments:
Post a Comment