Wednesday 17 April 2019

Antienos didkepsnis su avokadų salsa

Labai skanus ir greitas receptas, kai norisi valgyti.
Šaldytuve turėjau Kitchen me antienos filė su žolelėmis, kuris jau pamarinuotas, belieka tik iškepti. Tai aš ilgai ir nevargau virtuvėje, tiesiog iškepiau antienos filė didkepsnius, o kol jie kepė, aš pasigaminau salsa. 
Manau šventėms ir taip visos būsite užsivertusios darbais, tad leiskite sau malonumą išsikepti jau pamarinuotų antienos didkepsnių, kuriuos paruošti neužtruks daug laiko. Juos galite kepti ne tik keptuvėje, bet ir orkaitėje. O jei oras    
Labai puikus sprendimas, kai nori skaniai, greitai ir nepersivalgyti.

1 asmeniui, apie 20 min.

350 g antienos filė "Žolelių" didkepsnis iš Kitchen me
1/2 avokado
1/2 geltonos  paprikos
1 šaukštas smulkinto raudono svogūno
1 šaukštelis smulkintų petražolių
1 šaukštelis citrinos sulčių
1/2 aitraus pipiro
žiupsnelis juodųjų pipirų

Antienos filė dedame į orkaitę ir kepame 180 C apie 15 min.
Avokadą, paprikas supjaustome kubeliais. Sumaišome dubenyje visas daržoves, petražoles, citrinos sultis. Pagardiname pipirais.
Į lėkštę dedame supjaustytą didkepsnį, o šalia patiekiame avokadų salsa.
Gaivu, lengva, skanu ir greita.



No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...