Thursday, 14 March 2019

Šaltibarščių "glotnutis"

Jeigu yra įvairių skonių glotnučiai, tai kodėl negali būti šaltibarščių glotnutis? Gali ir dar kaip.
Šiandieną pagaliau jį pasigaminau, nes jau prieš kelias savaites draugei pasakojau savo viziją. Tai puikus būdas ir pasisotinti ir atsigaivinti šiltą dieną.

4 asmenims, 10 min.

1/2 l kefyro
200 g marinuotų burokėlių
1/2 ilgavaisio agurko
nedidelis pundukas šviežių krapų
keli svogūno laiškai
žiupsnelis druskos

Į dubenį sudėkite marinuotus burokėlius, supilkite kefyrą, dėkite sutarkuotą agurką, berkite smulkintus krapus bei svogūno laiškus, pagardinkite druska.
Trintuvu sutrinkite viską iki vientisos masės ir supilkite į stiklines.
p.s. galite ir įdėti virtų kiaušinių.




No comments:

Post a Comment

Mėtų ir bazilikų ledai

  2 stiklinės plakamos grietinėlės 1 stiklinė riebaus pieno 0.5 stiklinės cukraus 1 nemažas pundelis mėtų kelios šakelės baziliko  4 kiaušin...